Wij wensen u en uw gezelschap een fijn, lekker en ontspannen diner toe!
Lees de beschrijving eerst helemaal door voor u aan uw diner begint.
Laat de kalfshaas voor start van uw diner op kamertemperatuur komen.
Verwarm uw oven voor op 180 graden op de hete lucht stand van uw oven.
Vacuüm zakjes met crème en saus kunt u op verschillende manieren verwarmen:
Het zakje nog dicht in een pan water die net niet kookt
Uit het zakje in een pannetje
In een bakje met een afgedekt met magnetronfolie in de magnetron
Aluminium bakjes met vlees en groente garnituren zijn oven bestendig en kunnen zonder deksel in de oven geplaatst worden
Vul de ijsklontenzakjes ruim voor aanvang van uw diner met water en leg deze in de vriezer
*LET OP de temperatuur en tijden op de labels zijn op onze ovens gebaseerd. Iedere oven is anders waardoor de tijden van uw oven thuis hiervan kunnen afwijken. Houd hier rekening mee!
Cocktail
Pak een cocktailglas en doe de ijsklontjes in het glas
Schud de envelop
Scheur of knip voorzichtig het gemarkeerde hoekje eraf
Garneer eventueel af met een schijfje sinaasappel
De cocktail op de foto kan afwijken van de cocktail bij uw menu
Tartaar van zeebaars met passievruchtendressing en een krokantje
Zet het tartaartje op een bord naar keuze
Doe de dressing eromheen
Garneer het af met zoetzure groenten
Plaats het krokantje op de tartaar
Frisse venkelsoep met gebakken coquille
verwarm de soep
verwarm de coquilles 4 minuten in de oven op 180 graden
Leg de coquilles in een diep bord of soepkom
Schenk de soep in het bord
Garneer het af met een groente chipje en salty finger.
*Tip! Verwarm je soepbord/soepkom iets voor. zo koelt je soep minder snel af.
Pasta riso met gebakken zeebaars en citrus beurre blanc
Verwarm de pasta riso samen met 2/3 van de beurre blanc. Houd de rest van de beurre blanc apart
Verwarm de vis in de oven 6 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven
Doe de riso op bord naar keuze
Leg de vis erop
Doe de overige beurre blanc om de pasta riso heen
*Tip! Verwarm de borden iets voor
Gebakken kalfshaas met truffeljus, aardappeltaartje en seizoensgroenten
Verwarm de kalfshaas 6 – 8 minuten op 180 graden in de oven
Laat deze daarna een paar minuten rusten onder aluminium folie
Verwarm het aardappel taartje 8 minuten op 180 graden in de oven
Verwarm de crème en de saus in het zakje in een pannetje met water
Verwarm de seizoensgroenten 6 minuten in de oven op 180 graden
Strijk de crème op een bord
Plaats hierop de groenten, het aardappeltaartje en het vlees
Garneer af met de saus
Een hart van chocolade brownie en chocolade mousse met tonen van mandarijn en hazelnoot
Dit is een dessert om samen te delen. Per 2 personen ontvangt u dus 1 chocolade hart
Het dessert kan in z’n geheel op het bord geserveerd worden
Strooi er wat crumble bij
*De bloemblaadjes op de afbeelding zijn niet meegeleverd. Ook graag afgarneren met bloemblaadjes? let dan goed op of de bloem ook eetbaar is!