Bel 030 6875390

info@restaurantmarnemoende.nl

Bereidingswijze

Beste gasten,

Wij wensen u en uw gezelschap een fijn,  lekker en ontspannen diner toe!

Lees de beschrijving eerst helemaal door voor u aan uw diner begint.

  • Laat de kalfshaas voor start van uw diner op kamertemperatuur komen.
  • Verwarm uw oven voor op 180 graden op de hete lucht stand van uw oven.
  • Vacuüm zakjes met crème en saus kunt u op verschillende manieren verwarmen:
    1. Het zakje nog dicht in een pan water die net niet kookt
    2. Uit het zakje in een pannetje
    3. In een bakje met een afgedekt met magnetronfolie in de magnetron
  •  Aluminium bakjes met vlees en groente garnituren zijn oven bestendig en kunnen zonder deksel in de oven geplaatst worden
  • Vul de ijsklontenzakjes ruim voor aanvang van uw diner met water en leg deze in de vriezer

 

 

*LET OP de temperatuur en tijden op de labels zijn op onze ovens gebaseerd. Iedere oven is anders waardoor de tijden van uw oven thuis hiervan kunnen afwijken. Houd hier rekening mee!

 

Cocktail 

  • Pak een cocktailglas en doe de ijsklontjes in het glas
  • Schud de envelop
  • Scheur of knip voorzichtig het gemarkeerde hoekje eraf
  • Garneer eventueel af met een schijfje sinaasappel
  • De cocktail op de foto kan afwijken van de cocktail bij uw menu

Tartaar van zeebaars met passievruchtendressing en een krokantje

    • Zet het tartaartje op een bord naar keuze
    • Doe de dressing eromheen
    • Garneer het af met zoetzure groenten
    • Plaats het krokantje op de tartaar

Frisse venkelsoep met gebakken coquille

  • verwarm de soep
  • verwarm de coquilles 4 minuten in de oven op 180 graden
  • Leg de coquilles in een diep bord of soepkom
  • Schenk de soep in het bord
  • Garneer het af met een groente chipje en salty finger.
*Tip! Verwarm je soepbord/soepkom iets voor. zo koelt je soep minder snel af.

Pasta riso met gebakken zeebaars en citrus beurre blanc

  • Verwarm de pasta riso samen met 2/3 van de beurre blanc. Houd de rest van de beurre blanc apart
  • Verwarm de vis in de oven 6 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven
  • Doe de riso op bord naar keuze
  • Leg de vis erop
  • Doe de overige beurre blanc om de pasta riso heen
*Tip! Verwarm de borden iets voor

Gebakken kalfshaas met truffeljus, aardappeltaartje en seizoensgroenten

  • Verwarm de kalfshaas 6 – 8 minuten op 180 graden in de oven
  • Laat deze daarna een paar minuten rusten onder aluminium folie
  • Verwarm het aardappel taartje 8 minuten op 180 graden in de oven
  • Verwarm de crème en de saus in het zakje in een pannetje met water
  • Verwarm de seizoensgroenten 6 minuten in de oven op 180 graden
  • Strijk de crème op een bord
  • Plaats hierop de groenten, het aardappeltaartje en het vlees
  • Garneer af met de saus 

Een hart van chocolade brownie en chocolade mousse met tonen van mandarijn en hazelnoot

  • Dit is een dessert om samen te delen. Per 2 personen ontvangt u dus 1 chocolade hart
  • Het dessert kan in z’n geheel op het bord geserveerd worden
  • Strooi er wat crumble bij
*De bloemblaadjes op de afbeelding zijn niet meegeleverd. Ook graag afgarneren met bloemblaadjes? let dan goed op of de bloem ook eetbaar is!

© Rivers Marnemoende