Bel 030 6875390

info@restaurantmarnemoende.nl

Browse

Bellen?

Tel: 030 6875390

Social

Bereidingswijzes voor uw kerst traiteur menu

5-gangen kerst traiteur menu


Voorgerecht

Warm gerookte zalm met een salsa van tomaat en mango

  • Leg de salsa op een bord.
  • Leg de zalm hier bovenop.
  • Knip het puntje van het zakje limoenmayonaise en spuit een toefje op de zalm en naast de zalm. Garneer het geheel af met de zoet-zure groenten.

1e tussengerecht

Tom kha kai

  • Verwarm de soep direct in een pannetje. Let op, breng niet aan de kook!
  • Doe de croutons en bosui in een diep bord of soep kom.
  • Schenk de soep op de croutons en bosui in het bord of de kom.

Tip! U kunt de soep uitserveren uit een karaf en aan tafel inschenken.


2e tussengerecht

Zacht gegaarde koontjes in krachtige jus met kruidige pompoen crème

  • Verwarm de koontjes met jus (zie bereidingswijze voor sauzen en crème).
  • Verwarm de pompoen crème.
  • Doe de warme pompoen crème op een bord en leg hier de zacht gegaarde koontjes bovenop.
  • Garneer af met een klein beetje jus. (zit bij het zakje van de koontjes in)

Hoofdgerecht

Hertenrugfilet met paddenstoelen-truffelsaus, een aardappeltaartje, crème en seizoensgroenten.

  • Verwarm de hertenrugfilet voor ca …minuten in de voorverwarmde oven.
  • Verwarm het aardappeltaartje voor ca 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Verwarm de seizoensgroenten voor ca 6 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Verwarm de saus en crème.
  • Doe een lepel creme op het bord en strijk uit.
  • Leg de hertenrugfilet er boven op, leg het aardappeltaartje en de groenten op het bord en giet de saus over het vlees.

Tip! Gebruik een steakmes bij dit gerecht


Nagerecht

Javanais met panna cotta van passievrucht

  • Strooi de crumble op het midden van een bord.
  • Leg de javanais hier bovenop.
  • Doe de panna cotta, meringue en rood fruit op de javanais.

5-gangen vegetarisch kerst traiteur menu


Voorgerecht

Tarte tatin van tomaat met geitenkaas en noten

  • Verwarm de tarte tatin van tomaat voor 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Keer de tarte tatin om door op een ovenbestendig plaatje te storten, strooi de geitenkaas over de tarte tatin en plaats voor 3 minuten terug in de oven.
  • Leg de tarte tatin op een bord en garneer af met de noten.


1e tussengerecht

Kruidige soep van bataat en pompoen met kokos en lemongrass

  • Verwarm de soep in een pannetje.
  • Leg de croutons en bosui in een diep bord of kom.
  • Schenk de soep in het bord of de kom.

Tip! U kunt de soep uitserveren uit een karaf en aan tafel uitschenken


2e tussengerecht

Kruidige couscous met mosterd-dille-honing dressing, feta, noten en zoet-zure groenten

  • Leg de couscous op een bord.
  • Doe de dressing over en om de couscous.
  • Garneer af met feta, noten en zoet-zure groenten.

Hoofdgerecht

Pasta met gebakken paddenstoelen, romige paddenstoelensaus, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola

  • Verwarm de saus in een pannetje.
  • Voeg tijdens het verwarmen de laatste 2 a 3 minuten de pasta toe aan de saus. Let op. Niet langer mee verwarmen. De pasta is al gaar.
  • Doe de pasta op een (diep) bord en garneer af met de Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola.

Nagerecht

Javanais met panna cotta van passievrucht

  • Strooi de crumble op het midden van een bord.
  • Leg de javanais hier bovenop.
  • Doe de panna cotta, meringue en rood fruit op de javanais.

© Rivers Marnemoende